Lukáš Hejlík

Poznejte autora

Lukáš Hejlík (1980) je český herec a autor kultovního projektu scénických čtení LiStOVáNí.cz. Svou divadelní kariéru započal v Jihočeském divadle v Českých Budějovicích a po roce přesídlil ...

Tomáš Weiss Noční stolek

Noční stolek

Tomáš Weiss je editorem magazínu OKO Kosmasu. Knižní novinky jsou jeho každodenní chleba už od roku 1991, kdy začínal jako ...

Doporučujeme vám

Tvořivé rodičovství

Tvořivé rodičovství

Lise Desportes, ...

294 Kč

Tvořivé rodičovství, které představuje Catherine Dumonteil Kremer, je rodičovství vědomé, radostné a láskyplné. Bude vás provázet otázkami a pochybnostmi i touhou dítě respektovat. Nabízí praktické alternativy k výchovnému násilí.

Arnoštova cesta

Arnoštova cesta

Markéta Pilátová

323 Kč

Arnošt Lustig byl jedním z nejvýznamnějších světových spisovatelů, kteří se ve svých dílech věnovali holokaustu. Tento román v obrazech představuje hlavní momenty na jeho životní cestě.

Ragby

Ragby

Petra Nováková, ...

1 125 Kč

Sdílená radost, nadšení, respekt, týmový duch a disciplína. To jsou základní hodnoty sportu, který stojí na rychlosti, síle, komplexních dovednostech a tvrdých, přesto férových soubojích tělo na tělo.

Píseň L.

Píseň L.

Veronika Opatřilová

447 Kč

Píseň L. vypráví dva paralelní a vzájemně propletené příběhy, které s nesmírnou citlivostí ohledávají podoby samoty, neměnnost lidské povahy a hranice touhy či zakázané lásky.