Vinylové podlahy Rigid SPC Vinyl Floor s integrovanou podložkou

 

Vinyl nové generace RIGID Vinyl floor click s integrovanou podložkou 

Instalační sada jako dárek ZDARMA.

 

Díky své kvalitě, vzhledu a snadnosti pokládky i údržby, je skutečný favorit vinylových podlah na click u moderních interiérů.

 

Nášlapná vrstva 0,4 mm je podlaha vhodná i pro bytové/komerční využití a její odolný povrch zajišťuje jednoduchou údržbu a čištění.

 

RIGID a jeho nosná deska SPC na vlhkost vůbec nereaguje. 
RIGID není z elastického materiálu a teplem neměkne.

 

Díky odlišné výrobní metodě mohou být nosné desky SPC vyrobeny bez přidaných změkčovadel.

Ideální na podlahové topení.

 

Rigid SPC vinylové podlahy

Jsou pevné a spolehlivé a zároveň tak elegantní a hřejivé.

Vinylová podlaha Rigid SPC click je zkrátka perfektní volba pro jakékoli použití. Velmi jednoduše se pokládá díky moderní metody zámkového spoje, který jednotlivé dílce spojí dostatečně stabilně, aniž by bylo zapotřebí lepidlo. Díky integrované podložce k instalaci již prakticky nic nepotřebujete. Má minerální jádro (SPC – stone polymer composite) bez ftalátů, změkčovadel s negativními účinky na lidský organismus. Je 100% recyklovatelná. Přesto Rigid SPC vinylová podlaha ohromí obdivuhodnou tuhostí a pevností, díky které zůstává stále stejná. Na jejím vzhledu se nepodepíše ani sluneční záření, ani teplotní změny, ani vlhkost. Roztahování a smršťování se u vinylových podlah Rigid SPC zkrátka nekoná.

 

Nejvíce ale dostávají podlahy zabrat od samotných uživatelů. Jak obstojí Rigid SPC v každodenním provozu? Odpověď zní: skvěle! Padající předměty, otlačeniny, škrábance domácích mazlíčků, nic z toho na ní nenechá ani stopu. Podlahu chrání silná nášlapná vrstva. Má odolný povrch, který zajišťuje snadnou údržbu a čištění. Nechybí jí ani antibakteriální povrchová úprava.

A kromě toho všeho, Rigid SPC tlumí kročejové vibrace a s hodnotou tepelného odporu 0,039 m2K/W má dobré předpoklady pro podlahové topení.

S Rigid SPC zkrátka nemůžete šlápnout vedle! Pořiďte si vinylovou podlahu nové generace.